top of page

Competitiestage tennis (zomer)

12 - 25 augustus

8 - 18 jaar

Algemeen

Tijdens onze competitie-tennisstage bereiden we spelers dagelijks 2 uur voor op ons eigen aankomende toernooi of andere toernooien in de omgeving. Ons programma is gericht op het versterken van vaardigheden, het verfijnen van technieken en het verbeteren van de algehele wedstrijdmentaliteit. 


Met individuele aandacht en gerichte trainingen zorgen we ervoor dat elke deelnemer zijn of haar beste spel kan laten zien op het tornooi. We streven ernaar om spelers zowel fysiek als mentaal voor te bereiden, zodat ze zelfverzekerd en volledig klaargestoomd de uitdagingen aan kunnen gaan.

Praktisch

De competitiestage gaat elke dag door van 13u00 - 15u00. Om deel te nemen aan de competitestage ben je verplicht om deel te nemen aan het tornooi van Sporta. 


Via het inschrijvingsformulier kan je zelf doorgeven welke dagen je beschikbaar bent.


Wanneer je deelneemt aan dit kamp ontvang je een GRATIS 'Sportaan t-shirt'. We trakteren elke dag op een vers stuk fruit.


Blijf op de hoogte van ons aanbod en de gebeurtenissen tijdens het kamp via onze Instagram-pagina en Whatsapp groepen: KidsTennis (4 - 12 jaar) - KidsPadel (5 - 12 jaar) - Junior Tennis (12 - 18 jaar) - Junior Padel (12 - 18 jaar)

Inschrijven

We openen onze inschrijvingen binnenkort. 


Inschrijven kan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 


Dit jaar hebben we de inschrijvingsprocedure voor onze kampen aangepast. Ontdek in 3 checks hoe je kan inschrijven voor onze kampen. Lees HIER meer.


Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.


Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

bottom of page