top of page

Krokus Padelkamp

12 - 16 februari

8 - 18 jaar

Algemeen

Gedurende dit kamp draait alles om padel. Onze trainers leggen de nadruk op balvaardigheid en leren jonge spelers de juiste technieken aan, of scherpen bij waar nodig. In padel is tactiek van groot belang, daarom wordt er in groepen van maximaal 4 spelers gewerkt tijdens het kamp, zodat tactische inzichten duidelijk kunnen worden overgebracht.


Naast padel bieden we ook conditionele en coördinatietrainingen aan, specifiek gericht op padel. Naast kracht en balvaardigheid zijn een goede lichaamsbeheersing en coördinatie essentieel om te kunnen excelleren in het spel. 


Om afwisseling te bieden, plannen we ook enkele momenten in voor sport en spel.

Praktisch

Het kamp gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang. Elke dag voorzien we ook een gezonde snack. 


Wat meenemen? Een lunchpakket, drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


Wanneer je deelneemt aan dit kamp ontvang je een GRATIS 'Sportaan t-shirt'. We trakteren elke dag op een vers stuk fruit.


Blijf op de hoogte van ons aanbod en de gebeurtenissen tijdens het kamp via onze Instagram-pagina en Whatsapp groepen: KidsTennis (4 - 12 jaar) - KidsPadel (5 - 12 jaar) - Junior Tennis (12 - 18 jaar) - Junior Padel (12 - 18 jaar)

Inschrijven

De kostprijs van dit kamp bedraagt 130 euro. 

Voor dit kamp laten we maximum 20 deelnemers toe om de kwaliteit te garanderen. 


Om deel te nemen aan de kampen en trainingen bij Sporta dien je lid te zijn van onze club (eenmalige kost). Zo ben je ook verzekerd wanneer je deelneemt aan een kamp. 


STAP 1: 

Zorg dat de deelnemer lid is van Sporta voor 2024*. Je hebt de keuze uit ons verzekeringsabonnement (15 euro) of een uitgebreider pakket. 

Lid worden van onze club kan via deze link.


* Enkel wanneer je deelgenomen hebt aan de wintertrainingen ben je lid tot eind 2024. 


STAP 2: schrijf je in voor het kamp door het formulier in te vullen. 


STAP 3: na betaling van de inschrijving ben je officieel ingeschreven.


Een uitgebreide handleiding kan je hier terugvinden. 

Bij problemen kan je ook steeds contact opnemen met jeugd@sportatc.be.


Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

bottom of page