top of page

Krokusstage Kanjer & Kastaar

12 - 16 februari

4 - 8 jaar

Algemeen

Tijdens de krokusstage tennis bij Sporta worden de jongste spelers uitgenodigd voor een middag vol tennis, sport en spel.


Gedurende deze stage worden de deelnemers aangemoedigd om de basis van tennis te verkennen, of ze nu al bekend zijn met de sport of niet. Daarnaast wordt er ruimte geboden voor verschillende sportieve en speelse activiteiten. De nadruk ligt op het plezier hebben in beweging en het ontwikkelen van een liefde voor tennis, terwijl spelers de gelegenheid krijgen om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe ervaringen op te doen.

Praktisch

De stage gaat door tijdens de weekdagen telkens van 13u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang.


Wat meenemen? Drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


Wanneer je deelneemt aan dit kamp ontvang je een GRATIS 'Sportaan t-shirt'. We trakteren elke dag op een vers stuk fruit.


Blijf op de hoogte van ons aanbod en de gebeurtenissen tijdens het kamp via onze Instagram-pagina en Whatsapp groepen: KidsTennis (4 - 12 jaar) - KidsPadel (5 - 12 jaar) - Junior Tennis (12 - 18 jaar) - Junior Padel (12 - 18 jaar)

Inschrijven

De kostprijs van dit kamp bedraagt 65 euro. 


Om deel te nemen aan de kampen en trainingen bij Sporta dien je lid te zijn van onze club (eenmalige kost). Zo ben je ook verzekerd wanneer je deelneemt aan een kamp. 


STAP 1: 

Zorg dat de deelnemer lid is van Sporta voor 2024*. Je hebt de keuze uit ons verzekeringsabonnement (15 euro) of een uitgebreider pakket. 

Lid worden van onze club kan via deze link.


* Enkel wanneer je deelgenomen hebt aan de wintertrainingen ben je lid tot eind 2024. 


STAP 2: schrijf je in voor het kamp door het formulier in te vullen. 


STAP 3: na betaling van de inschrijving ben je officieel ingeschreven.


Een uitgebreide handleiding kan je hier terugvinden. 

Bij problemen kan je ook steeds contact opnemen met jeugd@sportatc.be.


Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

bottom of page