top of page

12 - 16 februari

Krokus competitiestage

8 - 18 jaar

Krokus competitiestage

ALGEMEEN

Tijdens onze competitie-tennisstage bereiden we spelers dagelijks voor op verschillende competitievormen. Ons programma is gericht op het versterken van vaardigheden, het verfijnen van technieken en het verbeteren van de algehele wedstrijdmentaliteit. 


Met individuele aandacht en gerichte trainingen zorgen we ervoor dat elke deelnemer zijn of haar beste spel kan laten zien op het toernooi. We streven ernaar om spelers zowel fysiek als mentaal voor te bereiden, zodat ze zelfverzekerd en volledig klaargestoomd de uitdagingen van de competitie tegemoet kunnen treden.

PRAKTISCH

De stage gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 12u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang.


Wat meenemen? Drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


INSCHRIJVEN

We openen onze inschrijvingen binnenkort. 


Inschrijven kan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 


Hoe inschrijven? 

Ga verder via de knop 'inschrijven'. Vervolgens kom je op de website van Tennis & Padel Vlaanderen terecht. 

  1. Beschik je over een lidnummer? Inloggen kan met je lidnummer en wachtwoord en ga verder. 

  2. Nog geen lidnummer? Maak eenvoudig een account aan en ga verder.Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Onze coördinatoren staan klaar om je verder te helpen.

bottom of page