top of page

1 - 5 april

Paaskamp tennis & padel

4 - 18 jaar

Paaskamp tennis & padel

ALGEMEEN

Ook dit jaar organiseren we een Paaskamp bij Sporta. Noteer alvast de eerste week van de paasvakantie in je agenda. Voor onze jeugdspelers is dit hét startschot van het zomerseizoen op onze buitenterreinen. Dat wil je toch niet missen? 


KANJER & KASTAAR (2015 - 2020)

Heeft jouw zoon/dochter eens zin om kennis te maken met het tennisspelletje of heeft zij/hij al eens kennisgemaakt met tennis? Dan hebben wij een leuke paasstage in petto. Tijdens het kamp voorzien we een leuke afwisseling van tennis, padel, sport en spel. 


JUNIOR SPELER (2015 - 2008)

Voor onze junior spelers voorzien we een volledige dag vol tennisplezier. Ook leert je zoon/dochter kennismaken met padel. Dit voor ervaren als startende tennissers/padellers.


INTERCLUB SPELER 

Speel je dit jaar interclub? Dan zijn deze trainingen een must. Het Paaskamp is het uitgelezen moment om je tennisvaardigheden bij te schaven outdoor op onze gravel terreinen. Gedurende deze week stomen onze trainers je helemaal klaar voor de interclub en tornooien. PRAKTISCH

Het kamp gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang. Elke dag voorzien we ook een gezonde snack. 


Wat meenemen? Een lunchpakket, drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


INSCHRIJVEN

We openen onze inschrijvingen binnenkort. 


Inschrijven kan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 


Hoe inschrijven? 

Ga verder via de knop 'inschrijven'. Vervolgens kom je op de website van Tennis & Padel Vlaanderen terecht. 

  1. Beschik je over een lidnummer? Inloggen kan met je lidnummer en wachtwoord en ga verder. 

  2. Nog geen lidnummer? Maak eenvoudig een account aan en ga verder.Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Onze coördinatoren staan klaar om je verder te helpen.

bottom of page