top of page

21/06 - AFTER WORKOp zoek naar de perfecte manier om de drukke week af te sluiten? Zoek niet verder! Op 21 juni organiseren we de tweede editie van de Sporta After Work.


Geniet van een gezellige avond met vrienden op en naast het veld. Neem deel aan ons intern tennis en padel tornooi en vul je maag met een heerlijk pastabuffet.


Klinkt dit als de perfecte manier om de werkweek af te sluiten? Reserveer dan snel je plekje op onze After Work Party met tennis en padel. Ook wanneer je enkel aan het buffet wil deelnemen.


PROGRAMMA

Tijdens de tweede editie van onze AFTER WORK speel je vriendschappelijke wedstrijden tegen leden van onze eigen club.

​18u30

Start intern tornooi Tennis & Padel

​19u00

Opening pasta buffet

​22u00

Einde tornooi

​22u00

After-after work

TORNOOI

Tijdens het tornooi (vanaf 19u00) zal er ook een pastabuffet aangeboden worden aan alle deelnemers. De kostprijs voor de deelname aan het tornooi en het buffet bedraagt 20 euro per persoon.


Inschrijven in duo's (1 persoon dient lid te zijn van Sporta) kan via onderstaande knop. Let op, je kan je maar voor maximum 1 sport inschrijven. De plaatsen zijn beperkt. First come = first served.


TENNIS

Voor onze tennissers bieden we 4 dubbelreeksen aan voor heren en dames:

Dames

Heren

Dames 2: samen 0 - 20 punten

Heren 2: samen 0 - 20 punten

Dames 1: samen 23 - ... punten

Heren 1: samen 23 - ... punten

PADEL

Voor onze padellers bieden we 4 reeksen aan voor heren en dames:

Dames

Heren

Dames 2: samen maximum 200 punten

Heren 2: samen maximum 300 punten VOLZET

Dames 1: samen 250 punten of meer

Heren 1: samen 350 punten of meer

Om in te schrijven voor het tornooi (incl. pastabuffet) dien je je eerst aan te melden via Tennis & Padel Vlaanderen. Inschrijven kan via onderstaande knop.

PASTABUFFET

Komen supporteren voor onze Sportanen? Of gewoon lekker met vrienden of familie komen genieten van het pastabuffet zonder deel te nemen? Geen probleem, inschrijven kan via onderstaande link. De kostprijs bedraagt 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen. We openen het buffet van 19u00 tot 22u00.


Per lidnummer kan je maar één keer inschrijven.

Om in te schrijven voor het buffet dien je je eerst aan te melden via Tennis & Padel Vlaanderen. Inschrijven kan via onderstaande knop.Comentarios


bottom of page