top of page

AUTOMATISCHE LICHTSTURING

Bijgewerkt op: 27 feb.



Bij Sporta Tennis & Padel zoeken we voortdurend manieren om de spelervaring voor onze Sportanen te verbeteren en tegelijkertijd duurzame oplossingen te implementeren. Vanaf deze week wordt een nieuwe functie geïntroduceerd die het spel gemakkelijker en eerlijker maakt voor alle leden: de automatische lichtsturing.

 

WERKING

De verlichting van zowel de tennis (indoor & outdoor) als padel wordt gekoppeld aan het reservatiesysteem van Tennis & Padel Vlaanderen. Dit betekent dat wanneer je een reservering maakt, de verlichting automatisch aangaat 5 minuten voor de speelsessie begint. 5 minuten na het einde van je gereserveerde speeltijd zal de verlichting automatisch doven. De gekende knoppen in het clubhuis zullen verdwijnen, ook het barpersoneel heeft geen toegang tot deze schakelaars.

 

DUURZAAMHEID

Eén van de voordelen van dit systeem is dat leden nu ook kunnen reserveren en spelen wanneer het clubhuis gesloten is. Deze geautomatiseerde aanpak biedt niet alleen gemak voor de spelers, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van onze club.

 

FAIRPLAY

Bovendien zorgt de automatische lichtsturing voor een eerlijker speelveld, aangezien alle spelers dezelfde speelduur krijgen, ongeacht het tijdstip waarop ze spelen. Dit bevordert het FairPlay-principe binnen onze club en zorgt voor een gelijke en rechtvaardige speelervaring voor iedereen.

 

Met de introductie van deze functie zet Sporta Tennis & Padel een belangrijke stap naar een meer efficiënte, duurzame en eerlijke spelervaring voor al haar leden.

 

Feedback of vragen zijn steeds welkom via marketing@sportatc.be.

Deze investering maakt deel uit van Sporta Cambio Fase 2. Lees er hier alles over.



Comentarios


bottom of page