BELEEF HET EK BIJ SPORTA

Bijgewerkt: 2 dagen geledenSpeciaal voor de matchen van onze Rode Duivels toveren we ons terras om in een EK terras. We hebben een coronaproof concept uitgedacht conform alle voorschriften van de overheid.

We zenden de 3 groepswedstrijden van onze Rode Duivels uit op een groot led scherm van 7m². En richten ons terras zo in dat je vanop elke te reserveren tafel maximaal zicht hebt. Je kan voor elke wedstrijd een tafel voor 4 personen inclusief catering reserveren. Dit zijn de verschillende wedstrijden, formules en prijzen:
BELGIË 🇧🇪 - RUSLAND 🇷🇺

Zaterdag 12 juni om 21u


Aantal beschikbare plaatsen: 26 tafels / 104 personen

Catering: Hot-dogs (2 per persoon)

Prijs voor tafel & eten: 12 euro per persoon / 48 euro per tafel


DENEMARKEN 🇩🇰 - BELGIË 🇧🇪

Donderdag 17 juni om 18u


Aantal beschikbare plaatsen: 40 tafels / 160 personen

Catering: Stoofvlees met frietjes

Prijs voor tafel & eten: 20 euro per persoon / 80 euro per tafel


FINLAND 🇫🇮 - BELGIË 🇧🇪

Maandag 21 juni om 21u


Aantal beschikbare plaatsen: 26 tafels / 104 personen

Catering: Tapasschotel

Prijs voor tafel & eten: 18 euro per persoon / 72 euro per tafel


COMBO PAKKET


Tafel inclusief catering voor de 3 wedstrijden uit de groepsfase= 180 euro per tafel

(20 euro korting!)


RESERVEEREXTRA INFOReserveren is verplicht en kan aan de hand van dit reserveringsformulier, let wel, je reservatie is pas definitief na ontvangst van je betaling op het rekeningnummer BE84 4515 0480 0159 met als mededeling "EK Sporta - je naam en voornaam".


Na het invullen van het formulier reserveren we voor 4 werkdagen een tafel voor je, indien we dan nog geen betaling ontvangen hebben geven we deze tafel terug vrij voor andere geïnteresseerden. Reserveren kan enkel per tafel van 4 en niet per persoon.


Alle andere matchen van het EK zullen ook op groot scherm (zonder geluid) uitgezonden worden en dus vanop het terras te volgen zijn. Voor deze wedstrijden zijn geen reservaties verplicht.