top of page

UPDATE RESERVATIESYSTEEM PADEL - JANUARI 2024Beste Sportaan,

 

Een 2-tal weken geleden zijn we overgeschakeld van Supersaas naar het reservatiesysteem van Tennis en Padel Vlaanderen. Over het algemeen is dat vlot verlopen. Voor vragen of suggesties kan je nog steeds een mailtje sturen naar padel@sportatc.be.

 

Jullie vragen of opmerkingen nemen we zeker ter harte. Daarom zullen we de volgende optimalisaties doorvoeren in het systeem:

 

  • Momenteel kan je als lid geen reservatie maken met gastspelers verder dan 7 dagen in de toekomst. Dit wordt aangepast zodat je ook met gastspelers tot 14 dagen in de toekomst kan reserveren.

  • Anderzijds zal het niet meer toegestaan zijn om met onbekende gastspelers te reserveren. Een gastspeler dient minimaal over een gratis (Niet Lid) account bij Tennis en Padel Vlaanderen te beschikken. Niet-leden zijn niet verzekerd via Tennis en Padel Vlaanderen.

  • Momenteel kan je een eigen reservatie zelf annuleren tot 2 dagen voor het speelmoment. Dit wordt ingekort tot 3 uur. Bij goede weersomstandigheden vragen we wel om de annulatie te melden aan padel@sportatc.be. Dan maken we dit kenbaar via whatsapp en krijgen andere mensen nog de kans om te spelen op het vrijgekomen uur.

  • Tenslotte beslissen we om van het hele weekend daluren te maken, dus ook de zondag. Dit geeft jeugdspelers en leden die hun 4 top-uur reservaties reeds ingepland hebben de kans om ook op zondag te reserveren.

 

Deze wijzigingen aan het reservatiesysteem gaan in op dinsdag 16 januari 2024.

bottom of page