UPDATE: WINTERVERHUUR & WINTERTRAININGEN


Ondertussen liggen de winterverhuur en de trainingen voor jeugd en volwassenen al even stil. We geven jullie even een stand van zaken.


WINTERVERHUUR

27 weken tennisplezier. Het klonk te mooi om waar te zijn. En dat was het ook. Helaas werd er roet in het eten gegooid waardoor we onze winterverhuur vroegtijdig moesten onderbreken.


Ondertussen ligt deze al een hele tijd stel en krijgen we regelmatig de vraag hoe we dit zullen compenseren. We kunnen vandaag geen definitieve uitspraak doen of er nog gespeeld zal worden en indien dat het geval is, vanaf wanneer.


We kiezen er vandaag voor om de beslissing omtrent een terugbetaling voor de uren die niet gespeeld konden worden in het winterabonnement uit te stellen tot het einde van het winterseizoen. Op dat moment kunnen we ook een juiste balans opmaken. We vinden het net zoals jullie een vervelende situatie en hopen op jullie begrip.


Wintertraining

Onze leerlingen van de lagere scholen trainen ondertussen gedreven door in onze hal. Voor deze groep kinderen hebben we ondertussen alle trainingen kunnen inhalen. Hier zitten we dus terug op schema.


Helaas is het voor de overige jeugd en volwassenen nog niet mogelijk om jullie favoriete sport indoor te beoefenen. Ook voor hen hebben we besloten om na alle wintertrainingen de balans op te stellen. Om zo te evalueren welke de gepaste vergoeding voor de gemiste lessen is.Sporta Tennis & padel bestaat structureel uit Sporta TC vzw en Sporta Padel vzw.
Deze verenigingen werken nauw samen in het belang van uw sportclub.

Bestuur

 

Clubhuis

 

Infrastructuur 

Sponsors

Kalender

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Brent Meynen. Proudly created for SPORTA | TENNIS & PADEL