Wintertraining Kastaars (2016 - 2017)


Bij Sporta Tennis doen we onze uiterste best om de eigenheid van ieder kind te respecteren. Daarom werken we met leeftijdscategorieën die ervoor zorgen dat elk kind sport en meer bepaald de tennissport kan ervaren door in contact te komen met leeftijdsgenoten.

Dankzij onze jarenlange ervaring als erkende kidstennisschool weten we dat het belangrijk is om de groepen in te delen volgens bepaalde vaardigheden die kinderen al reeds verworven hebben.


Kastaars hebben hebben reeds kennis gemaakt met tennis. Voor deze groep kinderen hebben we een programma uitgewerkt waar we een kader bieden waarin spel en tennis mekaar afwisselen in een aangename sfeer. Naast de traditionele slagen stimuleren we tijdens de 20 lesweken ook de balvaardigheid van de Kanjers.

Het programma voor onze Kastaars ziet er als volgt uit:


20 lesweken 1 uur basistraining per week waarbij een gediplomeerde trainer op een jeugdige manier gaat werken aan de basismotoriek van uw kind. Tijdens deze 20 weken komen alle basisslagen zeker aan bod, dit telkens in groepjes van maximum 5 kinderen.. Deze trainingen gaan op zaterdag door.


Eén competitieve activiteit Deze activiteit zal plaatsvinden tijdens de kerstvakantie. Hiermee willen we de kids samenbrengen met leeftijdsgenootjes uit de club om zo in een aangename sfeer hetgeen wat ze geleerd hebben om te zetten naar de praktijk.


Kinder-oudertraining & vriendjesdag

Tijdens de 20 weken wintertraining plannen we ook een kind-oudertraining. Op deze training worden de ouders, oma of opa, broer of zus,… uitgenodigd om mee te doen tijdens de tennistraining. Deze dag zal georganiseerd worden in de week van 29 november tijdens de training.


Ook organiseren we een vriendjesdag. Uw kind mag zelf een vriendje van bijvoorbeeld op school meenemen naar de training. Dit vriendje mag dan kosteloos komen meetrainen tijdens die training. Deze dag zal georganiseerd worden in de week van 28 maart tijdens de training van uw zoon/dochter.


LID SPORTA TENNIS

Ook dit jaar reken we ook het lidgeld mee in de prijs voor de trainingen. Op die manier is uw kind verzekerd voor het komende tennisjaar (tot de start van het volgende winterseizoen). En kan hij/zij kosteloos indoor & outdoor terreinen reserveren tijdens de zomermaanden.


De prijs voor dit pakket bedraagt 195 euro (incl. lidgeld tot start volgend winterseizoen).

Praktische info:

  • De inschrijvingen sluiten op woensdag 8 september om 12u00.

  • Onze wintertrainingen starten in de week van 27 september 2021. Een volledig overzicht van alle 20 trainingsweken kan u hier terugvinden.