Wintertrainingen Tennis & Padel

Bijgewerkt op: 8 aug.Ook dit jaar hebben we bij Sporta een mooi aanbod aan wintertrainingen uitgewerkt.

Vanaf dit jaar kan je ook pareltrainingen volgen in de winter, dit voor junior en volwassen spelers.

Voor spelers met én zonder ervaring. Maar ook ons tennis aanbod heeft een grondige update gekregen.


Wij zijn klaar voor de winter! Jullie ook?


TENNIS


Kanjer & Kastaar (2015 - 2018)

Voor onze kleinste leden hebben we een aanbod van 20-lesweken samengesteld. Tijdens deze trainingen focussen we op fun en techniek. Je zoon/dochter maakt tijdens deze trainingen kennis met alle basisslagen.

Junior Tennis

Ook onze pakketten voor junior spelers van 8 tot 18 jaar werden ge-update. We bieden lessen aan voor recreatieve spelers en spelers met een competitieve ingesteldheid. Steeds met de focus op fun, techniek en tactiek.


Volwassenen tennis training

Ook onze trainingen voor volwassenen kregen een grondige update. We bieden nu 3 verschillende soorten lessen aan. Voor ieder wat wils dus. Voor spelers met en zonder ervaring. Wist je trouwens dat je geen lid van Sporta moet zijn om deel te nemen aan deze lessen?


Padel


Junior padel

Vanaf deze winter laten we onze jongste spelers kennis maken met padel op onze club. Dit doen we aan de hand van een uitwerkt lessenaanbod. Dit voor spelers van 5 tot 18 jaar.Volwassenen padel training

Je leert in een lessenreeks de basis van padel die nodig is om een normale wedstrijd te kunnen spelen. Het niveau van de oefeningen/techniek wordt aangepast aan het niveau van de spelers.