top of page

Competitiestage

ZOMERLESSEN

8 - 18 jaar

IN HET KORT

  • Data en Tijd: De competitiestage vindt plaats van 12 tot 25 augustus, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:30 tot 14:00.

  • Doel: Voorbereiding op ons tornooi en opbouwen van spelritme onder begeleiding van ervaren trainers.

  • Verplichte Inschrijving: Deelname aan de competitiestage vereist inschrijving voor het tornooi.

  • Voorwaarden: Minimaal twee kinderen van elk niveau moeten zijn ingeschreven om de stage door te laten gaan.

  • Kosten: Deelname aan de stage kost 60 euro.

PRAKTISCH

Onze competitiestage vindt plaats van 12 tot 25 augustus, tijdens ons tornooi.. Deze sessies op wedstrijdritme op te doen zijn gepland op dinsdag, donderdag en vrijdag, telkens van 12:30 tot 14:00. Dit is de perfecte gelegenheid voor jonge tennisspelers om zich voor te bereiden op de wedstrijden tijdens ons tornooi en hun spelritme op te bouwen onder de  begeleiding van onze ervaren trainers.


Het hoofddoel van deze competitiestage is om de spelers optimaal voor te bereiden op de wedstrijden die hen te wachten staan tijdens ons tornooi. 


Om deel te nemen aan de competitiestage is het noodzakelijk dat de spelers zich inschrijven voor ons tornooi. Dit zorgt ervoor dat de kinderen niet alleen trainen, maar ook daadwerkelijk de kans krijgen om hun vaardigheden in een competitieve omgeving te testen.

INSCHRIJVEN

Om de stage te kunnen laten doorgaan, moeten er minimaal twee kinderen van elk niveau zijn ingeschreven. Dit garandeert een dynamische en evenwichtige trainingsomgeving waar iedereen voldoende uitdaging en steun kan vinden. De kosten voor deelname aan de competitiestage bedragen 60 euro.


Inschrijven kan via de knop onderaan. 

Inschrijven voor ons tornooi kan via deze link

bottom of page