top of page

Junior Tennis

LENTETRAINING

12 - 18 jaar

ALGEMEEN

In het kort: 

  • Junior spelers van 12 - 18 jaar 

  • Eén groepstraining per week van 1 uur 15 min 

  • Optioneel één uur conditietraining per week 

  • Trainingsmomenten op dinsdag van 16u30 - 19u00 en woensdag van 13u00 - 19u00

  • De prijs voor dit pakket bedraagt 75 euro


Tijd voor het echte werk! Tennistechnieken worden verder uitgebreid en het spel wordt nu echt gespeeld. We gebruiken hier enkel nog de gele bal.


Tijdens onze trainingen voor recreatieve spelers werken we steeds rond 3 basisprincipes: fun, techniek & tactiek. Deze principes komen terug in onze pakketten.

PRAKTISCH

In de lente krijgen spelers de kans om één keer per week te trainen waarbij een gediplomeerde trainer op het veld staat.


We bieden 1 uur en 15 minuten groepstraining per week aan in een groep van maximum 4 spelers. Dit gedurende 7 weken. Tijdens deze trainingen werken we aan de techniek en tactiek van elke speler. Dit doen we door 60 minuten aan de techniek te werken en de spelers de overige 15 minuten wedstrijden te laten spelen.


De prijs voor deze training bedraagt 75 euro. Optioneel kan er ook 7 weken lang conditietraining gevolgd worden voor 30 euro. Je dient over een lidnummer te beschikken om deel te nemen.

  • We starten in de week van 15 april. 

  • Eindigen doen we in de week van 27 mei

  • Bij regenweer krijgt de interclub voorrang en zal de training uitgesteld worden. We houden jullie op de hoogte via onze Whatsapp groep ‘Junior Tennis’.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onderstaande knop. Zorg alvast dat je je lidnummer bij de hand hebt. Nog geen lidnummer? Bekijk onze mogelijkheden, speciaal voor de trainingen hebben we een ‘verzekeringsabonnement’.


Deze trainingen gaan pas door vanaf dat er 3 inschrijvingen zijn.

We sluiten de inschrijvingen op vrijdag 5 april. De inschrijvingen openen in de tweede week van februari.


Mocht je nog met vragen zitten, aarzel niet om ons te contacteren via jeugd@sportatc.be


Graag eerst kennismaken met tennis alvorens je je inschrijft? Dat kan!

Zak op zaterdag 2 september af naar onze club voor een gratis initiatieles. Voor jong en oud! Meer info via deze link.


We raden je aan om eerst in te schrijven voor onze trainingen en vervolgens af te zakken naar de Startdag. Op die manier kunnen we je niveau goed inschatten.

bottom of page