top of page

Kapoentjes

WINTERTRAINING

3 - 5 jaar

IN HET KORT

PRAKTISCH

18 weken Multimove 

Onze kapoentjes gaan op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Ze beleven plezier en maken veel tennis vriendjes. De motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet voor de verschillende technieken.


Tijdens deze trainingen ligt de focus op algemene motorische vorming met een integratie van tennis/padel gerichte bewegingsvaardigheden. Er worden verschillende balsoorten (van ballonnen tot mousse ballen) gebruikt in deze lessen.


Kind-Ouder training & Vriendjesdag

Tijdens de 20 weken wintertraining plannen we ook een kind-oudertraining. Op deze training worden de ouders, oma of opa, broer of zus,… uitgenodigd om mee te doen tijdens de tennistraining. Deze dag zal georganiseerd worden in de week van 9 december tijdens de training.


Ook organiseren we een vriendjesdag. Uw kind mag zelf een vriendje van bijvoorbeeld op school meenemen naar de training. Dit vriendje mag dan kosteloos komen meetrainen tijdens die training. Deze dag zal georganiseerd worden in de week van 23 maart tijdens de training van uw zoon/dochter.


SPORTAAN

Het lidgeld zit mee verrekend in de prijs voor de trainingen. Op die manier is uw kind verzekerd voor het komende tennisjaar (tot de start van het volgende winterseizoen).

INSCHRIJVEN

De prijs voor dit pakket bedraagt 130 euro (incl. lidgeld tot start volgend winterseizoen).


De inschrijvingen sluiten op vrijdag 8 september 2023 om 23u00.

Onze wintertrainingen starten in de week van 25 september 2023. Een volledig overzicht van alle 20 trainingsweken kan u hier terugvinden.

bottom of page