top of page

KidsTennis: Wit

LENTETRAINING

3 - 4 jaar

ALGEMEEN

In het kort: 

  • Kennismaking met tennis voor onze jongste Sportanen (3 - 4 jaar) 

  • Eén groepstraining per week op zaterdag van 09u00 - 10u00 

  • De prijs voor dit pakket bedraagt 55 euro

Bij Sporta Tennis & Padel doen we onze uiterste best om de eigenheid van ieder kind te respecteren. Dit doen we door onze trainingen te koppelen aan 2 basisprincipes die we hoog in het vaandel dragen. Namelijk, fun & techniek.


Dankzij onze jarenlange ervaring als erkende kids-school weten we als geen ander hoe we deze principes kunnen vertalen naar onze trainingen. Met dit pakket voor onze jongste leden bereiden we hen voor op 'het echte werk'.


Onze jongste Sportanen gaan op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Ze beleven plezier en maken veel tennis vriendjes. De motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet voor de verschillende technieken.


Tijdens deze trainingen ligt de focus op algemene motorische vorming met een integratie van tennis/padel gerichte bewegingsvaardigheden. Er worden verschillende balsoorten (van ballonnen tot mousse ballen) gebruikt in deze lessen.

PRAKTISCH

In de lente bieden we een pakket aan van 7 lessen van 60 minuten voor onze jongste deelnemers. Deze training vindt plaats op zaterdag van 09u00 tot 10u00.


De prijs van deze training bedraagt 55 euro.

Je dient over een lidnummer te beschikken om deel te nemen.

  • We starten in de week van 15 april. 

  • Eindigen doen we in de week van 27 mei

  • Bij regenweer krijgt de interclub voorrang en zal de training uitgesteld worden. We houden jullie op de hoogte via onze Whatsapp groep ‘KidsTennis’.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onderstaande knop. Zorg alvast dat je je lidnummer bij de hand hebt. Nog geen lidnummer? Bekijk onze mogelijkheden, speciaal voor de trainingen hebben we een ‘verzekeringsabonnement’.


Deze trainingen gaan pas door vanaf dat er 3 inschrijvingen zijn.

We sluiten de inschrijvingen op vrijdag 5 april. De inschrijvingen openen in de tweede week van februari.


Mocht je nog met vragen zitten, aarzel niet om ons te contacteren via jeugd@sportatc.be


Graag eerst kennismaken met tennis alvorens je je inschrijft? Dat kan!

Zak op zaterdag 2 september af naar onze club voor een gratis initiatieles. Voor jong en oud! Meer info via deze link.


We raden je aan om eerst in te schrijven voor onze trainingen en vervolgens af te zakken naar de Startdag. Op die manier kunnen we je niveau goed inschatten.

bottom of page