top of page

Julikamp: Tennis & Padel

1 - 5 juli 2024

4 - 18 jaar

Algemeen

KANJER & KASTAAR (2016 - 2020)


Tijdens het kamp wordt er door onze trainers intensief gewerkt aan het verbeteren van de balvaardigheid en de basisslagen van de deelnemers. Maar dat is nog niet alles. We hebben een gevarieerd programma opgesteld met sport en spel om voor de nodige afwisseling te zorgen. Ook staat er een verrassingsuitstap gepland voor de jongste deelnemers, dat blijft nog even een geheim!


Tijdens het laatste uur van het kamp op vrijdag organiseren we voor de mama, papa, oma, opa,... een kijkmoment. Tijdens dit moment kan je kanjer of kastaar laten zien wat hij/zij geleerd heeft tijdens het kamp. We eindigen de dag met een diploma uitreiking.


JUNIOR (2015 - 2006)

Tijdens deze week staan tennis en padel elke dag centraal. Onze trainers zorgen voor balvaardigheid en leren hen de juiste techniek aan. Of schaven deze bij waar nodig. Als afwisseling voorzien we ook enkele momenten met sport en spel.


Op donderdag plannen we een heuse overnachting. We steken de BBQ aan en organiseren een groepsactiviteit. Hierna worden de jongeren begeleid naar hun tent en brengen ze de nacht door op onze club.


Na een nacht vol welverdiende rust staat er 's ochtend een uitgebreid ontbijt voor hen klaar.


Praktisch

Het kamp gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang. Elke dag voorzien we ook een gezonde snack. 


Wat meenemen? Een lunchpakket, drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


Voor de overnachting, avondspel, BBQ en ontbijt vragen we een bijdrage van 15 euro.


Wanneer je deelneemt aan dit kamp ontvang je een GRATIS 'Sportaan t-shirt'. We trakteren elke dag op een vers stuk fruit.


Blijf op de hoogte van ons aanbod en de gebeurtenissen tijdens het kamp via onze Instagram-pagina en Whatsapp groepen: KidsTennis (4 - 12 jaar) - KidsPadel (5 - 12 jaar) - Junior Tennis (12 - 18 jaar) - Junior Padel (12 - 18 jaar)

Inschrijven

De kostprijs van dit kamp bedraagt 130 euro.


Om deel te nemen aan de kampen en trainingen bij Sporta dien je lid te zijn van onze club (eenmalige kost). Zo ben je ook verzekerd wanneer je deelneemt aan een kamp. 


STAP 1: 

Zorg dat de deelnemer lid is van Sporta voor 2024*. Je hebt de keuze uit ons verzekeringsabonnement (15 euro) of een uitgebreider pakket. 

Lid worden van onze club kan via deze link.


* Enkel wanneer je deelgenomen hebt aan de wintertrainingen ben je lid tot eind 2024. 


STAP 2: schrijf je in voor het kamp door het formulier in te vullen. 


STAP 3: na betaling van de inschrijving ben je officieel ingeschreven.


Een uitgebreide handleiding kan je hier terugvinden. 

Bij problemen kan je ook steeds contact opnemen met jeugd@sportatc.be.


Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

bottom of page