top of page
Algemene voorschriften Sporta Tennis & Padel-2.png
2.png

Bij Sporta Academy hebben we een duidelijke missie: het opleiden van spelers op alle niveaus, van jonge beginners zonder enige ervaring tot recreatieve enthousiastelingen en spelers met een competitieve instelling. Wij geloven in de kracht van sport als een instrument voor persoonlijke ontwikkeling en streven ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin elke speler de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Alle partners (speler, trainer, ouder en club) worden nauw en op een transparante manier betrokken bij dit proces.

ONTDEK ONS AANBOD

IMG_1674_edited.jpg

JEUGD TENNIS

3 - 18 jaar

23.jpg

VOLWASSEN TENNIS

18 + jaar

8e2dc2d1-96fc-4c5b-9503-5acfab4007e2.JPG

JEUGD PADEL

5 - 18 jaar

7.jpg

volwassen padel

18 + jaar

ONZE MISSIE

Bij Sporta Academy streven we ernaar om Tennis en Padel op een geïntegreerde manier aan te bieden binnen een overkoepelend kader. Waarin beide sporten harmonieus samenkomen. Hierbij hechten we groot belang aan het respecteren van de eigenheid van elke sport, waarbij zowel tennis als padel unieke kenmerken en charmes bezitten.

HET TRAINERSTEAM

Voor onze tennis trainingen werken we uitsluitend met onze eigen trainers. Dit omdat we met Sporta investeren in de opleidingen en bijscholingen van ons team. Wanneer je les volgt bij een trainer van ons team, stap je mee in het verhaal van Sporta. We nodigen je uit voor evenementen en zorgen voor betrokkenheid met de club.

IMG_3063.JPG

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Onze coördinatoren staan klaar om je verder te helpen.

bottom of page