36523639_10156153567031928_6077668204635

BESTUUR

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Absoluut, maar hoe meer ook de nood aan een uitgetekende structuur met duidelijke afspraken en taakverdelingen.

 

Er werd gewerkt naar een structuur waarin elk bestuurslid zich volledig kan uitleven binnen de thema’s die haar/hem het meest interesseren of het meest aansluiten bij haar/zijn kwaliteiten.

 

Ontdek hier wie deel uitmaakt van onze ploeg en hoe je deze personen kan contacteren:

VOORZITTER & ONDERVOORZITTER

 

De voorzitter en ondervoorzitter werken zij aan zij om de algemene werking van het bestuur te garanderen. Dit doen ze door goed te communiceren met de verschillende departementen binnen het bestuur.

Siegfried Quintens
Pieter
clerix

secretariaat

 

Er ligt heel wat werk op de bureau van ons secretariaat. Het staat in voor onze ledenadministratie. Verder is Ellen ook verantwoordelijk voor het terreinreservatiesysteem (Elit).

Ellen 
Raskin

TEAM VOLWASSENEN

 

Deze jonge kerels staan in voor de volwassenenwerking van onze club. Je eerste keer tegen het balletje slaan? Of al enkele jaren ervaring op de teller staan? Geen probleem, op onze club kan je terecht.

Domien
Buekers
Brent
Meynen

TEAM JEUGD

 

Deze gedreven jonge dames verzorgen de jeugdwerking. Hier hechten we erg veel belang aan op onze club. Zo kunnen de kanjers, kastaars, tieners en competitiespelers terecht bij ons. Ze worden bijgestaan door een team van gediplomeerde trainers.

Sanne 
quintens
Bernice
Meynen

PR & SPONSORING

 

Onze club biedt heel wat mogelijkheden voor sponsors. Tuur en Kris zorgen ervoor dat onze club de juiste partners aantrekt en onderhouden deze band met hen. 

Tuur 
Morren
wesley
stroeken

MARKETING & COMMUNICATIE

 

Pieter en Brent houden de leden op de hoogte van alles wat er zich afspeelt op onze club. Dit doen ze door allerlei kanalen te gebruiken. Zo verzorgen zij de website, social media en versturen ze de nieuwsbrieven.

Pieter 
Clerix
Brent
Meynen

INFRASTRUCTUUR & UITBATING

 

Sporta beschikt over een uitgebreide accommodatie. Dit team is verantwoordelijk voor onze binnen en buitenterreinen en alles wat daarbij komt kijken. Verder zijn ze ook verantwoordelijk voor de uitbating van ons clubhuis.

Pieter 
Martens
Siegfried
Quintens

TEAM FINANCIËN

 

Je kan alvast raden welke bevoegdheden weggelegd zijn voor dit team. Zij zorgen ervoor dat de boekhouding elke maand klopt.

Tuur 
Morren

EVENTS SPORTA

 

Clubkampioenschap, thema avonden, eetdag,... Dit is maar een greep uit het aantal evenementen dat dit team organiseert.  

Wesley 
Stroeken
Pieter
Martens
Pieter
Clerix

EVENTS TENNIS VLAANDEREN

 

Zomerinterclub, tornooi jeugd, tornooi volwassenen enkel en dubbel,... Dit zijn evenementen met een link naar Tennis Vlaanderen. Ellen staat in voor een vlekkeloos verloop van deze belangrijke evenementen.

Ellen
Raskin

Sporta Tennis & padel bestaat structureel uit Sporta TC vzw en Sporta Padel vzw.
Deze verenigingen werken nauw samen in het belang van uw sportclub.

Bestuur

 

Clubhuis

 

Infrastructuur 

Sponsors

Kalender

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Brent Meynen. Proudly created for SPORTA | TENNIS & PADEL