top of page
36523639_10156153567031928_6077668204635

BESTUUR

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Absoluut, maar hoe meer ook de nood aan een uitgetekende structuur met duidelijke afspraken en taakverdelingen.

 

Er werd gewerkt naar een structuur waarin elk bestuurslid zich volledig kan uitleven binnen de thema’s die haar/hem het meest interesseren of het meest aansluiten bij haar/zijn kwaliteiten.

 

Ontdek hier wie deel uitmaakt van onze ploeg en hoe je deze personen kan contacteren:

VOORZITTER & ONDERVOORZITTER

VOORZITTER

De voorzitter en ondervoorzitter werken zij aan zij om de algemene werking van het bestuur te garanderen. Dit doen ze door goed te communiceren met de verschillende departementen binnen het bestuur.

Schermafbeelding 2020-11-18 om 17.31.00.
Siegfried Quintens
pieter C.jpeg
Pieter
clerix

secretariaat

secretariaat

Er ligt heel wat werk op de bureau van ons secretariaat. Het staat in voor onze ledenadministratie. Verder is Ellen ook verantwoordelijk voor het terreinreservatiesysteem (Elit).

20201118_120251.jpg
Ellen 
Raskin

TEAM VOLWASSENEN

volwassenen

Deze jonge kerels staan in voor de volwassenenwerking van onze club. Je eerste keer tegen het balletje slaan? Of al enkele jaren ervaring op de teller staan? Geen probleem, op onze club kan je terecht.

WhatsApp Image 2020-11-08 at 20.43.15.jp
Domien
Buekers
IMG_1944.HEIC
Brent
Meynen

TEAM JEUGD

Jeugd

Deze gedreven jonge dames verzorgen de jeugdwerking. Hier hechten we erg veel belang aan op onze club. Zo kunnen de kanjers, kastaars, tieners en competitiespelers terecht bij ons. Ze worden bijgestaan door een team van gediplomeerde trainers.

sanne.jpg
Sanne 
quintens
IMG_1947.HEIC
Bernice
Meynen

PR & SPONSORING

PR & sponsoring

Onze club biedt heel wat mogelijkheden voor sponsors. Tuur en Kris zorgen ervoor dat onze club de juiste partners aantrekt en onderhouden deze band met hen. 

foto tuur.jpg
Tuur 
Morren

MARKETING & COMMUNICATIE

Marketing & communicatie

Pieter en Brent houden de leden op de hoogte van alles wat er zich afspeelt op onze club. Dit doen ze door allerlei kanalen te gebruiken. Zo verzorgen zij de website, social media en versturen ze de nieuwsbrieven.

pieter C.jpeg
Pieter 
Clerix
IMG_1944.HEIC
Brent
Meynen

INFRASTRUCTUUR & UITBATING

Infrastructuur & uitbating

Sporta beschikt over een uitgebreide accommodatie. Dit team is verantwoordelijk voor onze binnen en buitenterreinen en alles wat daarbij komt kijken. Verder zijn ze ook verantwoordelijk voor de uitbating van ons clubhuis.

pieter M.jpeg
Pieter 
Martens
Schermafbeelding 2020-11-18 om 17.31.00.
Siegfried
Quintens

TEAM FINANCIËN

Financiële dienst

Je kan alvast raden welke bevoegdheden weggelegd zijn voor dit team. Zij zorgen ervoor dat de boekhouding elke maand klopt.

foto tuur.jpg
Tuur 
Morren

EVENTS SPORTA

Events intern

Clubkampioenschap, thema avonden, eetdag,... Dit is maar een greep uit het aantal evenementen dat dit team organiseert.  

pieter M.jpeg
Pieter
Martens
pieter C.jpeg
Pieter
Clerix

EVENTS TENNIS VLAANDEREN

Events Tennis Vlaanderen

Zomerinterclub, tornooi jeugd, tornooi volwassenen enkel en dubbel,... Dit zijn evenementen met een link naar Tennis Vlaanderen. Ellen staat in voor een vlekkeloos verloop van deze belangrijke evenementen.

20201118_120251.jpg
Ellen
Raskin
bottom of page