top of page
40.jpg

Volwassen tennis

Sporta is een tennisvereniging die de tennissport wil promoten op zowel recreatief niveau als competitieniveau bij volwassenen (18+). Er worden allerhande activiteiten georganiseerd, leden krijgen de kans op terreinen te reserveren en er is een trainersteam om de volwassenen de nodige sportieve begeleiding te bezorgen.

Competitie is er op zowel informeel als officieel niveau, voor het enkel- en dubbelspel. Op sociaal vlak hebben we naast de recreatieve activiteiten ook een gezellig clubhuis te bieden!

Op de hoogte blijven van ons aanbod en nieuws voor deze groep? Word lid van onze Whatsapp groep 'Volwassenen Tennis'.

We gaan 100% voor:

  1. Bij Sporta organiseren we trainingen voor volwassenen. Zowel voor gevorderden (Continue to tennis) als voor beginners (Start to tennis). Deze trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers

  2. Op regelmatige basis worden er activiteiten voor volwassenen op de club georganiseerd. Op deze activiteiten worden onze leden en spelers die les volgen uitgenodigd. Op die manier zorgen we voor binding met de club. 

  3. Na het volgen van een lessenreeks is het de bedoeling dat spelers de sport blijven beoefenen. We willen ze dus maximaal aanmoedigen op terreinen te reserveren. 

23.jpg

Voor onze volwassen bieden we twee soorten van trainingen aan:

Start to tennis

Tijdens onze 'Start to Tennis' lessenreeks maak je kennis met de basisprincipes van tennis. Dit voor spelers die de sport nog nooit beoefend hebben of in een ver verleden.

continue to tennis

Met dit pakket verfijnen we de basisprincipes met technische en tactisch tips. En richten we ons op het spelen van wedstrijden.

IMG_3063.JPG

HET TRAINERSTEAM

Voor onze trainingen werken we uitsluitend met onze eigen trainers. Dit omdat we met Sporta investeren in de opleidingen en bijscholingen van ons team. Wanneer je les volgt bij een trainer van ons team, stap je mee in het verhaal van Sporta. We nodigen je uit voor evenementen en zorgen voor betrokkenheid met de club.

bottom of page