top of page

29 juli - 2 augustus

Augustuskamp tennis & padel

4 - 18 jaar

Augustuskamp tennis & padel

ALGEMEEN

KANJER & KASTAAR (2016 - 2020)


Tijdens het kamp wordt er door onze trainers intensief gewerkt aan het verbeteren van de balvaardigheid en de basisslagen van de deelnemers. Maar dat is nog niet alles. We hebben een gevarieerd programma opgesteld met sport en spel om voor de nodige afwisseling te zorgen. Ook staat er een verrassingsuitstap gepland voor de jongste deelnemers, dat blijft nog even een geheim!


Tijdens het laatste uur van het kamp op vrijdag organiseren we voor de mama, papa, oma, opa,... een kijkmoment. Tijdens dit moment kan je kanjer of kastaar laten zien wat hij/zij geleerd heeft tijdens het kamp. We eindigen de dag met een diploma uitreiking.


JUNIOR (2015 - 2006)

Tijdens deze week staan tennis en padel elke dag centraal. Onze trainers zorgen voor balvaardigheid en leren hen de juiste techniek aan. Of schaven deze bij waar nodig. Als afwisseling voorzien we ook enkele momenten met sport en spel.

PRAKTISCH

Het kamp gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang. Elke dag voorzien we ook een gezonde snack. 


Wat meenemen? Een lunchpakket, drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


INSCHRIJVEN

We openen onze inschrijvingen binnenkort. 


Inschrijven kan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 


Hoe inschrijven? 

Ga verder via de knop 'inschrijven'. Vervolgens kom je op de website van Tennis & Padel Vlaanderen terecht. 

  1. Beschik je over een lidnummer? Inloggen kan met je lidnummer en wachtwoord en ga verder. 

  2. Nog geen lidnummer? Maak eenvoudig een account aan en ga verder.Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Onze coördinatoren staan klaar om je verder te helpen.

bottom of page