top of page
27.jpg

Terreinen

Bij Sporta bieden we padelliefhebbers de perfecte omgeving om hun passie voor de sport te beleven. Onze infrastructuur bestaat uit 4 outdoor velden, en ze staan open voor zowel leden als gasten.

Nog geen racket? Geen probleem! Tijdens de openingsuren kan je bij het barpersoneel terecht voor een racket. Dit kost 2,00 euro/racket.

Neem zeker onze algemene voorwaarden even door alvorens je gaat reserveren.

IMG_0496.jpg

Een terrein reserveren

Vanaf 1 januari 2024 kan je een terrein reserveren met je lidnummer via de app (Apple/Android) of de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 

De belangrijkste wijziging is dat je voor een reservatie steeds de namen van de 4 spelers moet opgeven. Er zijn hier 3 mogelijkheden: 

Speler is Silver lid

Er wordt 1 beurt en krediet (€4 top of €3 dal) afgetrokken van het saldo van dit lid. 

Speler is 'Gold' lid 
Er wordt 1 beurt afgetrokken van het saldo van dit lid. 

Speler is een gastspeler

Er wordt krediet (€6 top of €4 dal) afgetrokken van het saldo van het reserverend lid. Een gastspeler dient minimaal over een gratis (niet lid) account bij Tennis & Padel Vlaanderen te beschikken. Niet-leden zijn niet verzekerd via Tennis & Padel Vlaanderen.

Dit betekent dat Sporta Padel leden elkaar niet meer moeten terugbetalen voor reservaties, maar ook dat een spelbeurt afgetrokken wordt van het openstaande aantal reservaties van elk lid. Daarom zullen Sporta Padel leden in het reservatiesysteem 4 gelijktijdige reservaties in top- en 4 in daluren kunnen maken en 14 dagen vooraf kunnen boeken.

 

Jeugdleden kunnen enkel in daluren spelen. 

 

Vanaf 2024 gelden alle weekend-uren als daluren. Topuren blijven alle uren op weekdagen vanaf 17u30. 

LOSSE VERHUUR

Wanneer je geen lid bent van Sporta kan je een terrein huren in een topuur voor 24,00 euro/terrein of in een daluur voor 16,00 euro per terrein.

Vanaf 2024 gelden alle weekend-uren als daluren. Topuren blijven alle uren op weekdagen vanaf 17u30. 

dji_fly_20230405_150232_282_1680699770317_photo 4.jpg
SPORTA - TV-93.png

word Sportaan!

Bij Sporta, gelegen in Herk-de-Stad, is onze missie eenvoudig: we willen jou laten genieten van twee van 's werelds meest geliefde racketsporten: tennis en padel. Bij Sporta verwelkomen we je in een warme club waar er ruimte is voor recreatieve- en competitiespelers. Dit voor spelers met en zonder ervaring, van jong tot oud!

TUTORIALS

SITE - losse verhuur - volledige tutorial
APP - gastspelers uitnodigen
SITE - reserveer een terrein (video 10)
APP -  reserveer een terrein (video 10)

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met het reserveren van een terrein? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Ons secretariaat staat klaar om je verder te helpen.

bottom of page