top of page

5 - 18 augustus

Competitiestage tennis (zomer)

8 - 18 jaar

Competitiestage tennis (zomer)

ALGEMEEN

Tijdens onze competitie-tennisstage bereiden we spelers dagelijks 2 uur voor op ons eigen aankomende toernooi of andere toernooien in de omgeving. Ons programma is gericht op het versterken van vaardigheden, het verfijnen van technieken en het verbeteren van de algehele wedstrijdmentaliteit. 


Met individuele aandacht en gerichte trainingen zorgen we ervoor dat elke deelnemer zijn of haar beste spel kan laten zien op het tornooi. We streven ernaar om spelers zowel fysiek als mentaal voor te bereiden, zodat ze zelfverzekerd en volledig klaargestoomd de uitdagingen aan kunnen gaan.

PRAKTISCH

De competitiestage gaat elke dag door van 13u00 - 15u00. Om deel te nemen aan de competitestage ben je verplicht om deel te nemen aan het tornooi van Sporta. 


Via het inschrijvingsformulier kan je zelf doorgeven welke dagen je beschikbaar bent.

INSCHRIJVEN

We openen onze inschrijvingen binnenkort. 


Inschrijven kan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 


Hoe inschrijven? 

Ga verder via de knop 'inschrijven'. Vervolgens kom je op de website van Tennis & Padel Vlaanderen terecht. 

  1. Beschik je over een lidnummer? Inloggen kan met je lidnummer en wachtwoord en ga verder. 

  2. Nog geen lidnummer? Maak eenvoudig een account aan en ga verder.Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Onze coördinatoren staan klaar om je verder te helpen.

bottom of page