top of page

22 - 26 juli

Zomer Padelkamp I

6 - 18 jaar

Zomer Padelkamp I

ALGEMEEN

Gedurende dit kamp draait alles om padel. Onze trainers leggen de nadruk op balvaardigheid en leren jonge spelers de juiste technieken aan, of scherpen bij waar nodig. In padel is tactiek van groot belang, daarom wordt er in groepen van maximaal 4 spelers gewerkt tijdens het kamp, zodat tactische inzichten duidelijk kunnen worden overgebracht.


Naast padel bieden we ook conditionele en coördinatietrainingen aan, specifiek gericht op padel. Naast kracht en balvaardigheid zijn een goede lichaamsbeheersing en coördinatie essentieel om te kunnen excelleren in het spel. 


Om afwisseling te bieden, plannen we ook enkele momenten in voor sport en spel.

PRAKTISCH

Het kamp gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang. Elke dag voorzien we ook een gezonde snack. 


Wat meenemen? Een lunchpakket, drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


INSCHRIJVEN

We openen onze inschrijvingen binnenkort. 


Inschrijven kan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen. 


Hoe inschrijven? 

Ga verder via de knop 'inschrijven'. Vervolgens kom je op de website van Tennis & Padel Vlaanderen terecht. 

  1. Beschik je over een lidnummer? Inloggen kan met je lidnummer en wachtwoord en ga verder. 

  2. Nog geen lidnummer? Maak eenvoudig een account aan en ga verder.Na het invullen van het formulier en de betaling ben je ingeschreven.

Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

LET'S CONNECT

Een vraag of opmerking in verband met onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Onze coördinatoren staan klaar om je verder te helpen.

bottom of page