top of page

WIJZIGINGEN RESERVATIESYSTEEM TENNIS

Bijgewerkt op: 7 mrt.



Wanneer de weergoden ons gunstig gezind zijn, openen we op 1 april 2024 (nee, dit is geen grap 😉) onze outdoor terreinen. Als lid van Sporta kun je dan ook kosteloos een indoor tennisveld reserveren. Word vandaag nog lid van Sporta om als eerste een terrein te reserveren.



Dit jaar passen we de instellingen van ons reservatiesysteem aan, zodat je als lid zelf kunt bepalen hoe lang je speelt.


RESERVEREN ALS LID

Als lid van Sporta Tennis kan je van het voorrecht om kosteloos indoor en outdoor tennisterreinen te reserveren gedurende het zomerseizoen, dat loopt van begin april tot eind september, of tot het moment waarop de tennisnetten worden weggehaald.


Je hebt de vrijheid om zelf de duur van je reservatie te bepalen. Voor een enkelspel (voor 2 personen) kun je kiezen tussen 60 of 90 minuten speeltijd, terwijl voor dubbelspel (voor 4 personen) opties beschikbaar zijn van 90 of 120 minuten speeltijd.


Voorbeeld voor enkel:

  • 19u30 - 20u30

  • OF 19u30 - 21u00


Voorbeeld voor dubbel:

  • 17u00 - 19u00

  • OF 17u00 - 18u30


RESERVEREN ALS GAST

Als gastspeler heb je ook de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor tennisbanen te reserveren gedurende het zomerseizoen. Externe spelers kunnen echter alleen reserveren in blokken van 60 minuten.


Wat betreft de kosten, voor het huren van een tennisbaan tijdens de piekuren (op weekdagen na 17u30) wordt een tarief van 15 euro per uur gehanteerd. Buiten deze piekuren, bekend als daluren, bedraagt de huurprijs 10 euro per uur.


Bovendien hebben leden van Sporta Tennis de mogelijkheid om een externe speler mee te nemen. De kosten hiervoor bedragen 7,5 euro per uur tijdens piekuren en 5 euro per uur tijdens daluren.

bottom of page