top of page

SPORTA CAMBIO INDOOROnder de noemer Sporta Cambio hebben we de afgelopen jaren enkele veranderingen aangekondigd. Met als doel een betere sportervaring voor onze leden. Vandaag stellen we met trots een nieuw hoofdstuk voor in dit verhaal. Maak je klaar voor indoor Padel bij Sporta.INDOOR PADEL

Naast onze bestaande 4 outdoor padelvelden breiden we uit met 3 indoor velden. Twee van deze indoor velden zijn uitgerust met speciale uitloopzones, waardoor ze  geschikt zijn voor P1000 spelers.Door deze velden in een nieuw hal te plaatsen is het niet nodig om grote aanpassingen te doen aan onze bestaande tennishal. Met andere woorden: er blijven vier indoor tennisvelden liggen en deze verschuiven niet.

 

Tussen beide hallen komt er een glazen wand. Op die manier kan je vanuit ons clubhuis een glimp opvangen van wat er zich afspeelt in deze nieuwe hal.BELEVING

In fase 1 en 2 van Sporta Cambio kozen we voor beleving. Ook bij Sporta Cambio Indoor maken we bewust deze keuze. Zo zal er achter padelterrein 3 & 4 een zone aangelegd worden waar je supporter op een comfortabele manier kan kijken naar de wedstrijd van onze Sportanen.

 

Het geheel zal afgewerkt worden door de aanleg van verharde wandelpaden en het aanplanten van voldoende groen.GELUIDSWERENDE MUUR

Rondom onze outdoor padelvelden zal er een geluidswerende muur geplaatst worden. Deze geluidswerende panelen zijn ontworpen om een dempende barrière te creëren, waardoor het geluid van de padelactiviteiten wordt verminderd.

 

Met implementatie van deze geluidswerende maatregelen gaan we voor extra comfort voor onze omwonenden, terwijl iedereen nog steeds ten volle kan genieten van het plezier en de energie die padel met zich meebrengt.


TIMING

Momenteel loopt het openbaar onderzoek en is de omgevingsvergunning aangevraagd. We streven ernaar om om indoor te spelen in oktober 2024. Dit is natuurlijk afhankelijk van externe- en weersomstandigheden. Via onze Instagram houden we jullie op de hoogte van onze vooruitgang.

 

Zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met marketing@sportatc.be, we helpen je graag verder.  
Comments


bottom of page