top of page

Losse lessen & Sparren

HOE VASTLEGGEN?

Algemeen

ALGEMEEN

Voor onze tennis trainingen werken we uitsluitend met onze eigen trainers. Dit omdat we met Sporta investeren in de opleidingen en bijscholingen van ons team. Wanneer je les volgt bij een trainer van ons team, stap je mee in het verhaal van Sporta. We nodigen je uit voor evenementen en zorgen voor betrokkenheid met de club.


Graag je techniek of tactiek wat bijwerken met enkele losse trainingen of sparren met een trainer voor een wedstrijd?We staan klaar om je verder te helpen. 

PRAKTISCH

Privétrainingen of sparringsmomenten bieden we enkel aan wanneer er geen lessenreeks loopt of in schoolvakanties. 


Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Neem contact op met jeugd@sportatc.be of volwassenen@sportatc.be of spreek gerust een trainer aan. Vermeld in deze mail zeker met hoeveel personen je les wil volgen en wat je beschikbaarheid is. Vergeet ook zeker niet je contactgegevens achter te laten.

  2. De trainer reserveert het veld voor julie. Volg de les op het afgesproken moment.

  3. Betaling na afloop van de trainingen via de QR-code die je van de trainer ontvangt. Met in de mededeling: Les/Sparren 'je eigen naam' - datum les/sparren

VRAGEN?

Mocht je nog met vragen zitten, neem gerust contact op met een van onze trainers of via jeugd@sportatc.be of volwassenen@sportatc.be


Blijf op de hoogte van ons aanbod via onze Instagram-pagina en Whatsapp groepen: KidsTennis (4 - 12 jaar) - Junior Tennis (12 - 18 jaar) - Volwassenen Tennis - Sporta Tennis Info (algemeen) 

bottom of page