top of page

Paaskamp tennis & padel

1 - 5 april

4 - 18 jaar

Algemeen

Ook dit jaar organiseren we een Paaskamp bij Sporta. Noteer alvast de eerste week van de paasvakantie in je agenda. Voor onze jeugdspelers is dit hét startschot van het zomerseizoen op onze buitenterreinen. Dat wil je toch niet missen? 


KANJER & KASTAAR (2015 - 2020)

Heeft jouw zoon/dochter eens zin om kennis te maken met het tennisspelletje of heeft zij/hij al eens kennisgemaakt met tennis? Dan hebben wij een leuke paasstage in petto. Tijdens het kamp voorzien we een leuke afwisseling van tennis, padel, sport en spel. 


JUNIOR SPELER (2015 - 2008)

Voor onze junior spelers voorzien we een volledige dag vol tennisplezier. Ook leert je zoon/dochter kennismaken met padel. Dit voor ervaren als startende tennissers/padellers.


INTERCLUB SPELER 

Speel je dit jaar interclub? Dan zijn deze trainingen een must. Het Paaskamp is het uitgelezen moment om je tennisvaardigheden bij te schaven outdoor op onze gravel terreinen. Gedurende deze week stomen onze trainers je helemaal klaar voor de interclub en tornooien. Praktisch

Het kamp gaat door tijdens de weekdagen telkens van 09u00 tot 16u00. We voorzien een half uur voor en na het kamp opvang. Elke dag voorzien we ook een gezonde snack. 


Wat meenemen? Een lunchpakket, drankje, een snack voor tijdens de pauze. Sportieve kledij en schoenen. Racketten zijn er beschikbaar op de club. 


Wanneer je deelneemt aan dit kamp ontvang je een GRATIS 'Sportaan t-shirt'. We trakteren elke dag op een vers stuk fruit.


Blijf op de hoogte van ons aanbod en de gebeurtenissen tijdens het kamp via onze Instagram-pagina en Whatsapp groepen: KidsTennis (4 - 12 jaar) - KidsPadel (5 - 12 jaar) - Junior Tennis (12 - 18 jaar) - Junior Padel (12 - 18 jaar)

Inschrijven

De kostprijs van dit kamp bedraagt 130 euro. 


Om deel te nemen aan de kampen en trainingen bij Sporta dien je lid te zijn van onze club (eenmalige kost). Zo ben je ook verzekerd wanneer je deelneemt aan een kamp. 


STAP 1: 

Zorg dat de deelnemer lid is van Sporta voor 2024*. Je hebt de keuze uit ons verzekeringsabonnement (15 euro) of een uitgebreider pakket. 

Lid worden van onze club kan via deze link.


* Enkel wanneer je deelgenomen hebt aan de wintertrainingen ben je lid tot eind 2024. 


STAP 2: schrijf je in voor het kamp door het formulier in te vullen. 


STAP 3: na betaling van de inschrijving ben je officieel ingeschreven.


Een uitgebreide handleiding kan je hier terugvinden. 

Bij problemen kan je ook steeds contact opnemen met jeugd@sportatc.be.


Neem voor het inschrijven zeker onze algemene voorwaarden door.

bottom of page