top of page

SPORTA CAMBIO: FASE 2In het jaar 2021 hebben wij met trots Sporta Cambio geïntroduceerd. Het Spaanse woord 'Cambio' betekent verandering, en dat is precies waar Sporta Cambio voor staat. Het is de positieve transformatie die onze club wil ondergaan. Met als doel een nog betere sportervaring voor onze leden.


In de eerste fase zijn we van twee naar vier padelvelden gegaan, tennisterreinen 1 tot 3 heraangelegd met nieuwe omheining, vernieuwing van de verlichting op de tennisvelden (indoor & outdoor) en kozen we voor meer beleving door ons terras uit te breiden.


Vandaag maken we ons klaar voor fase 2 van dit project.

Klaar voor een nieuwe Sporta-ervaring?Heraanleg terrein 4 & 5

In fase 2 leggen we tennisterreinen 4 én 5 opnieuw aan. We geven extra liefde aan terrein 5. Door 2 ongebruikte lichtmasten weg te nemen en de overige ruimte optimaal te gebruiken kunnen we terrein 5 opschuiven en extra ruimte creëren. Dit gaat het speelcomfort aanzienlijk verbeteren. Beide terreinen krijgen ook een gloednieuwe omheining, dit in lijn met de rest van onze faciliteiten.Afbraak Heksenkot

In 2024 nemen we ook afscheid van ons oude clubhuis, het Heksenkot. In de plaats zal er een multifunctioneel jeugdterrein verrijzen. Dit geeft onze jeugdleden de kans om hun geliefde sport te beoefenen.


Bovendien zullen comfortabele zitruimtes worden gecreëerd aan de zijden van terrein 3, 4 en 5. Zo kun je optimaal genieten van de wedstrijden op deze velden.


Hoewel we met nostalgie terugkijken op de geschiedenis van "Het Heksenkot", kijken we ook vol uit naar het nieuwe jeugdterrein en de zitruimtes.Nieuwe sproei-installatie op alle terreinen

Elk van onze tennisvelden zal binnenkort uitgerust worden met een gebruiksvriendelijke drukknop. Met slechts een eenvoudige druk op de knop wordt het gehele terrein automatisch besproeid, wat resulteert in een consistente en optimale kwaliteit van de velden.AUTOMATISCHE & DUURZAME LICHTSTURING

Begin februari zullen we ons verlichting-systeem voor Tennis & Padel koppelen met het reservatiesysteem. Dit wil zeggen dat het licht op je gereserveerde terrein aan zal springen bij aanvangsuur. Enkele minuten na het einde van je reservatie zal het licht automatisch uit gaan.


Deze duurzame oplossing zorgt ervoor dat verlichting niet onnodig blijft branden. Bovendien zorgt dit er ook voor dat leden kunnen reserveren wanneer het clubhuis gesloten is.


TIMING

We streven ernaar om deze werken bij de start van het outdoor seizoen (april 2024) afgerond te hebben. Dit is natuurlijk afhankelijk van externe- en weersomstandigheden. Via onze socials houden we jullie op de hoogte van de vooruitgang.


Zit je nog met vragen? Neem gerust contact op met marketing@sportatc.be, we helpen je graag verder.Comentarios


bottom of page